VÆLG DEN ÆGTE BEHANDLING

Bliv ikke snydt af kopi-behandlingerintraceuticals_serum_3_forskellige_small
Intraceuticals ansigtsbehandlingerne er fantastisk effektive – derfor har andre forsøgt at kopiere dem. BEMÆRK PÅ BILLEDET HVORDAN EN ÆGTE INTRACEUTICALS SERUM SER UD. Accepter kun behandling med en ægte serum.
Der er en del klinikker som bruger udtryk der får forbrugeren til at tro at de får den ægte Intraceuticals Madonna-behandling. F.eks: Stjernernes behandling, Hollywood behandlingen osv. Nogle er endda så frække at kalde det for “oxygenbehandlingen som selveste Madonna gjorde kendt’, vel vidende at deres behandling IKKE er den Madonna bruger.
De storte styjerner med gfantastisk hud som Madonna, Eva Longoria, Justin Timberlake, Victoria Beckham, Jenifer Lopez og de andre celebrities bruger selvfølgelig kun den originale Intraceuticals behandling.
En ægte behandling på ca 35-55 minutter koster ca. 900 – 1.200 kr. Hos nogle behandlere kan der engang imellem være et godt tilbud. Men hvis den er væsentlig billigere bør du spørge behandleren hvorfor. Inden du bliver snydt og betaler for noget, som du tror er den ægte Intraceuticals Infusion, så tjek at der står Intraceuticals både på maskine, serum og cremerne der bruges til behandlingen.

Virker den originale Intraceuticals bedre end andre behandlinger?
Madonna har råd til at betale for det bedste af det bedste her i denne verden. Hun kunne endda få millioner for blot at sige hun brugte et produkt. Men Madonna m.fl. har valgt Intraceuticals efter en grundig analyse af forskellige muligheder og har brugt det siden 2005. Og bruger det stadig. Uden at få en krone for at udtale sig. Hvorfor mon?
Og Intraceuticals er bedst i test. Få lavet et halvt ansigt. Du vil efter 15 minutter kunne se og føle forskellen på din hud i højre og venstre side af dit ansigt. Huden vil føles tykkere, og strammere og rynker vil være mindre synlige.

Er du blevet snydt med en U-ægte Madonnabehandling, skal du gøre følgende:
Kontakt din leverandør og bed om pengene retur, eller få et væsentligt nedslag i prisen, da du ikke har fået den vare du har betalt for. Vil leverandøren ikke gå med dette bør du klage til Forbrugerklagenævnet. Det koster 160 kr, men du får pengene igen når de har givet dig medhold i klagen. Du kan også øjeblikkeligt få refunderet de 160 kr af Bella Beauty såfremt du sender os kopi af din e-mail-kvittering på klagen. Vi støtter din klage hele vejen igennem.
Har du købt din uægte behandling igennem e-mail kampagne udbydere som Sweetdeal, Downtown, Tilbudibyen, DagensBedste osv., er det vigtigt at du også retter henvendelse til dem og klager.
Læg også en anmeldelse af din oplevelse in på www.TrustPilot.dk  hvor du skriver om din uheldige oplevelse.