HVAD ER INTRACEUTICALS?

Hyberbaric Oxygen Therapy (HOT) er betegnelsen for behandlinger foretaget med Ilt under højt tryk og er af forskere over hele verden undersøgt og studeret siden starten af forrige århundrede. Idag ved man at Hyperbaric Oxygen Therapy er gavnligt til bl.a. sårheling, ved akutte brændsår og stråleskader.

Huden får jo hele tiden tilført ilt og næringsstoffer via blodet, men blodgennemstrømningen bliver med alderen svagere. For nogle år siden begyndte australske forskere at forske i, om ikke tilførsel af ilt under højt tryk kunne bruges til forbedring af huden.

De australske dermatologer og hudlæger, havde så fantastiske resultater at de under forskningen oprettede firmaet Intraceuticals og opfandt, som de første i verden, Intraceuticals behandlingsmetoden. Intra = inde i, Ceuticals = huden. Dette er en behandlingsform hvor man kombinerer Hyperbaric Oxygen, altså ilt under højt tryk, sammen med et specieltudviklet serum der indeholder hyaluronsyrer, vitaminer, grøn te og forskellige blødgørere, og ved hjælp af det høje tryk presser serummet ind i huden. Helt uden brug af nåle.

På blot 30 minutter bliver huden frisk, stram og hydreret. En komplet behandling på ca. 35-55 minutter koster typisk ca 1.200 kr. Gentages behandlingen i et kurforløb på 6 gange over 6-8 uger vil effektenkunne holde sig i op til 3 måneder. I et kurforløb får man plejeprodukter med hjem, der yderligere forstærker og forlænger resultatet.

Download brochure HER – Se video HER (Engelsk)

ADVARSEL MOD KOPIBEHANDLINGER
Bed om den Originale Intraceuticals Infusion. Adskillige klinikker sælger en behandling som de måske kalder Hollywood behandlingen eller endda Oxygenlift / Madonnabehandlingen uden at det er den originale behandling som Madonna bruger.

Virker den originale Intraceuticals bedre end andre behandlinger?
I stedet for argumentere for dette er det bedre at anskue det på den måde:

Madonna har råd til at betale for det bedste af det bedste her i denne verden. Hun kunne endda få millioner for blot  at sige hun brugte et produkt. Men Madonna m.fl. har valgt Intraceuticals efter en grundig analyse af forskellige muligheder og har brugt det siden 2005. Og bruger det stadig. Uden at få en krone for at udtale sig. Hvorfor mon?

Og. Intraceuticals er bedst i test. Få lavet et halvt ansigt. Du vil efter 15 minutter kunne se og føle forskellen på din hud i højre og venstre side af dit ansigt. Huden vil føles tykkere, og strammere og rynker vil være mindre synlige.