FORHANDLERINFORMATION

Hvad er Intraceuticals produkterne ?

“Drawn from the very latest medical advances, Intraceuticals has developed an Intraceuticals Infusion based on the priciples of Tofical Hyperbaric Oxygen in combination with the ultimate in skincare technology.”download
Intraceuticals er en Australsk producent af avancerede hudplejeprodukter. Firmaet er ejet og drevet af dermatologer og det er også hudlæger der står bagved udviklionmgen af alle produkter.
Intraceuticals produkterne bygger på 2 enestående nøgleteknologier:
At man ved hjælp af ilt under højt tryk (Hyperbaric Oxygen Technology) kan tilføre huden værdifulde stoffer udefra, som ellers ville blive stoppet af hudens tætte barriere lag.
At man kan skabe en dramatisk forbedring af fugtighed, struktur og fasthed i huden ved at tilføre den stoffet Hyaluronsyre – et stof som findes naturligt i huden, men i mindre og mindre mængder i takt med at huden ældes.
Hyaluronsyre er fantastisk til at tilføre huden fugtighed – et enkelt molekyle kan binde op til 1.000 gange sin egen vægt af fugt i huden. Hyaluronsyren er så effektiv, at den endda kan tilføre huden fugtighed fra den omgivende luft – i modsætning til fugtigheden i almindelige cremer som langsomt fordamper til luften.
Intraceuticals produkterne består af 2 hovedtyper – A) Serum og B) Hudplejecremer.
A) Serum til Intraceuticals Infusion ansigtsbehandlinger.
Intraceuticals serum produklerne leveres i små amuller, og er beregnet til brug sammen med den særlige Oxygen Infuser, som koncentrerer 98% rent ilt ud af luften og bruger denne ilt under højt tryk til at presse de værdifulde stoffer fra serum dybt ned i huden.
Serum og Oxygen Infuser bliver brugt i klinikkerne som den ultimative form for ansigtsbehandling og kunderne kan virkelig se forskel bagefter.
Man kan som kunde vælge at købe behandlingerne enkeltvis efter behov – eller vælge at købe en samlet kurpakke med 6 serum og de tilhørende hudplejecremer.
Resultatet af blot en enkelt behandling er øjeblikkelig: Med blot en enkelt behandling vil huden virke mmange år yngre. Ansigtshuden vil være glat bog pletfri, næret og fugtet samt se strålende, frisk og forynget ud.
B) Hudpleje cremer
Hudpleje Cremerne er opbygget efter Intraceuticals særlige Hyaluropn lag-på-lag teknik og består derfor af følgende produkter:
Cleansing Gel
En let rense gel, der renser i dybden og forbereder huden maximalt på at modtage en Intraceuticals Infusion eller inden brug af Intraceuticals hjemmepleje produkterne.
Eye Gel
En ultra koncentreret Gel indeholdende dobbeltkoncentration af multi-vægt hyaluronsyrer til en dybdegående behandling af fine linjer ved den tynde hud omkring øjnene. Brug morgen og aften.
Hydration Gel
En let, ikke fedtet, fugtgivende gel til alle hudtyper. Modvirker aktivt udtørring. Er det andet trin i hyaluron lag-på-lag teknikken, og skaber en usynlig hinde imod fugttab. Fordel 1-2 pumpetryk på huden morgen og aften, samt efter behov.
Moisture Binding Cream
En let næringsrig cream og det tredje trin i hyaluron lag-på-lag teknikken. Perfekt til alle hudtyper. Denne helende og kølende opskrift med en blanding af essentielle olier som jojoba, macadamia nød og sød mandel forsegler fugten inde i huden og vitaminerne A, C, E samt grøn te beskytter imod forurening i luften samt tidlig ældning. Bruges efter Hydration Gel morgen og aften
Hvis du er interesseret i at høre mere om produkterne eller at blive forhandler af dem, så udfyld formularen under punktet “TIL FORHANDLERE” eller kontakt os på tlf. 33 13 05 05