DE-KENDTE-SIGER

Stjernerne bruger den originale Intraceuticals Infusion

Kendte Danskere

puk_elgaard

 

Puk Elgaard

DR’s søde værtinde Puk Elgaard prøvede Intraceuticals behandlingen og var vild med den. Hun sagde blandt andet:

“Jeg vil giftes med hende (der laver behandlingen)… jeg føler mig som 100 år på den ene side og 20 på den behandlede side…. jeg vil prøve det igen!”

Se hele TV klippet HER


 

 

mette_bloch_o2_udsagn

Mette Bloch

10 x Danmarksmester, og 2 x verdensmester mv. i roning. Forfatter og foreddragsholder.
“O2 2B in heaven! Et friskt pust der rykker.”


 

rollup_amalie

Amalie Szigethy

Reality skuespillerinde, og TV-værtinde

“Det er aldrig for tidligt at holde sin hud sund og ungdommelig”Natasja Crone

Natasja Crone, er gennem de sidste 10 år kommet fast hos undertegnede og fået lavet div. skønhedsbehandlinger, efter at Natasja blev introduceret for Intraceuticals Oxygen Lift, er det gået hen og blevet en af hendes absolut favorit ansigtsbehandlinger. Natasja har fået et kur forløb på 6 behandlinger. Ikke nok med at jeg som behandler kan se en stor forandring på hendes hud, så fortæller Natasja mig at, hun oplever at hendes hud er blevet mere fast, føles dejlig blød, og at den har fået en friskere udstråling, ydermere fortæller Natasja at hun stort set dagligt bliver komplimenteret for hvor flot hendes hud ser ud. Natasja kommer nu ca. hver 6-8 uge og følger op på behandlingen.( billedet fra billedbladet.dk )


 


Michelle Bellaiche

“Det er som at få verdens blødeste smør smurt i ansigtet. Min hud føles blød og behagelig flere dage efter en behandling – og så gør det jo ikke noget, at hende der foretager behandlingen er ligeså behagelig 🙂 ” ( billede fra billedbladet )


 

Video fra TV2 hvor Michelle tester Intraceuticals behandlingen


Caroline Heering

Kendt for sin nære tilknytning til hoffet. Datter af Helle Moltke og Peter Heering udtaler:

“Jeg er kommet hos Diana Beauty Cult i en del år. Vi har prøvet mange forskellige hudpleje produkter, da min hud har tendens til at blive meget tør. Efter at Diana introducerede mig for Oxygen Lift behandlingen, betragter jeg det som en af mine absolut favorit ansigtsbehandlinger. Idet den øjeblikkeligt giver min hud masser af fugt, ny glød, og udstråling, bedst af alt, er at effekten er langtidsvarende. Vil helt klart forsætte med Oxygen Lift behandlingerne (Intraceuticals) og kombinere den med min traditionelle ansigtsbehandling.”


 


Helle Dolleris

Den dygtige og smukke danske skuespillerinde er kendt fra film som Festen, Blinkende lygter, Oskar & Josefine mv. Hun siger:

“Til Diana Beauty Cult!,Jeg synes at Oxygen Lift er et fantastisk produkt/behandling, som jeg varmt kan anbefale at man prøver. Min hud er tydeligvis blevet fastere og jeg synes også at jeg har fået en meget friskere glød. Jeg er meget tilfreds med resultatet.”( billede fra qura.dk )

Diana Sommer, Indehaver af Diana Beauty Cult ( billede facebook )


Trine Jepsen

Oprindelig sanger men nu også skuespiller, TV vært m.m.

Vandt Dansk Melodix  Grand Prix i 1999 og Popstars 2001 med EyeQ. Nu aktuel som vært på TV2 og hovedrolleindehaver i musicallen Cats. (billede fra holstebro2012.dk)

“Jeg kan ikke undvære behandlingerne og produkterne, og synes det er dejligt behandlingen ikke varer længere. Tidligere kunne jeg af og til døje med udbrud og tendens til tør og trist hud, men efter jeg har prøvet intraceuticals cremer og fået ‘Oxygen’ behandlingerne er min hud blevet mere klar, fast og har fået væsentlig mere glød. Behandlingerne har absolut udbedret de begyndende fine linier og rynker. De tilhørende cremer har sørget for, at min hud er blevet gennemfugtet.En ekstra bonus har været, at mine månedlige udbrud er udeblevet.”

Intraceuticals har virket over al forventning for mig!


Judy Glosted

Den populære sprechstallmeister i Circus Benneweis er også faldet for Intraceuticals behandlingerne.

Før hvert show får hun en behandling, så hun kan se bedst mulig ud.

“Det er bare den skønneste og mest behagelige behandling jeg har prøvet. Og den virker jo. jeg kan tydeligt se og mærke forskellen på min hud.”


Malene Juhl Jørgensen

Kreativ direktør for NOIR og kendt for sine flotte guldsmykkekreationer og butikken Figaros bryllup.

“Allerede efter 5 behandlinger kan jeg tydeligt se stor forandring, mine linjer omkring munden er blevet kraftigt reduceret, og mine smile rynker omkring øjnene er klart blevet mindre tydelige. Generelt oplever jeg en klar forfrisket hud. Jeg er ikke i tvivl om at jeg har lyst til at give mig selv denne gave fremover. Som et tilskud til de prioteringer jeg gør i mit liv, som voksen kvinde på 44 år.”


 

Anne Laxholm

Dommer i vild med dans.Verdensmester og Europamester i dans flere gange.

“Som dommer i vild med dans skal man gøre sit bedste for at se godt ud blandt de smukke deltagere. Allerede efter min anden behandling hos Clinique K i Hørsholm føltes min hud mere fyldig og elastisk og efter 3. behandling begyndte andre at opdage forskellen.” ( billede fra dinby.dk )


 

Internationale kendte

forside_go_beauty_af_eva_lo

Eva Longoria

Den smukke Desperate House wife skuespillerinde Eva longoria siger:

“The treatments are a necessity before every major event!”

Hun har for nyligt også udtalt til InStyle Magazine: “I am addicted to Oxygen treatment facials, I have an Intraceuticals machine at home,…”


 

_dsc0266_mark_trustrup__intraceuticals_qvga
Claire Ross Brown
Skuespiller og sanger, kendt fra bla. Klovn:
“Intraceuticals is a lifesaver for my skin – I Love it”


 

Victoria Beckham
“There is nothing like Intraceuticals…it really helps you look and feel your best”.(billede fra photobucket.com


Justin Timberlake 
“It makes my skin look dope”


 

stacy_keibler

Stacey Keibler

George Cloneys vendinde, model og skuespillerinden, har fornyligt på sin blog pralet med at hun er besat af Intraceuticals ansigtsbehandlinger:
“The facial I’m obsessed with is the Intraceuticals Oxygen Facial.”
Hvilket hun også siger er en ”must-do” behandling.


 

naomi_campbell

Naomi Campbell – Supermodel
“Thank you Intraceuticals. When constantly travelling I get dehydrated and Intraceuticals is an absolute necessity to replenish my skin”.


 

fergie

Fergie – Artist & Actress
“Thank you Intraceuticals. When I’m on the road it’s important to take care of my skin”.


 

Madonna

For nogle år siden fortalte Madonna at det der holdt hendes hud så ung og strålende var Intracuticalsbehandlingen. Hun havde fundet frem til behandlingen ved at lade sin hudterapeut Michelle Peck undersøge alle de behandlinger der var på markedet og vælge den bedste – uanset prisen. Det var et krav at det skulle holde hendes hud sund, spændstig og strålende uden at skulle sprøjtes ind og uden kirurgiske indgreb.

Efter blot 3-4 behandlinger sagde hun:

“To the Team at Intraceuticals, I love the treatments! And so does my face!”

Siden har Madonna købt 4 maskiner. En til hvert af hendes 4 hjem rundt omkring i verden og Michelle Peck tager med hende rundt på turneer og behandler Madonna før hver eneste koncert.

Derfor kaldes Intraceuticals behandlingen ofte blot Madonna-behandlingen!

Læs iøvrigt Interviewet her fra AllAboutMadonna.com websitet


 

Der er for mange  til at nævne dem alle, men klik HER (og på foto) for at se nogle af dem.
Kim_Kardashian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du også gerne prøve en behandling?

Er du privat forbruger og kunne du tænke dig en demonstration hos den nærmeste behandler så klik HER.

ADVARSEL

-mod kopibehandlinger

Adskillige klinikker sælger en behandling som de måske kalder Hollywood behandlingen eller endda Oxygenlift / Madonnabehandlingen uden at det er den originale behandling som Madonna bruger.

Leveres serum til din behandling ikke i en brun engangsampul som dette foto,

og åbnes ampullen til din behandling ikke foran dig mens du ser på, er det formentlig ikke den originale Intraceuticals behandling som Madonna og de andre stjerner bruger. Forlang at den brune engangs-ampul åbnes foran dig. Hyaluronsyrer oxiderer hurtigt og en åbnet flaske vil indeholde færre effektive ingredienser.

serum